середа, 3 липня 2013 р.

Просування сайту Біржами посилань

У цій статті я хочу розповісти що з себе представляє просування сайтів біржами посилань і яка від цього користь. Текстові посилання вже багато років застосовуються всіма пошуковими системами для ранжирування сторінок. Іншими словами, чим більше сторінок посилаються на ваш ресурс, тим більше у нього шансів зайняти перші позиції в пошуковій видачі пошукових систем.

У зв'язку з цим, до нарощування кількості гіперпосилань прагнуть всі оптимізатори. Якщо просувати сайт за допомогою низькочастотних запитів, то збільшуючи числа вхідних посилань більше шанси потрапити в топові місця пошукової видачі. Хоча і при просуванні високочастотник працює точно така ж схема.

Якщо є попит, то є завжди і пропозиція - саме тому в слідстві дії алгоритму ранжирування виникла потреба в активній торгівлі посиланнями, а з появою перших бірж посилань масштаби торгівлі стали величезними. Щодня продаються і купуються десятки мільйонів посилань. При торгівлі посиланнями у виграші залишаються, як купують посилання, так і продають їх. Чи не задоволені цим залишаються тільки пошукові системи, розуміючи, що веб-майстри та оптимізатори завдяки цьому підлаштовуються під алгоритми системи і таким чином впливають на результати пошукової видачі на свою користь.

Йде постійна боротьба пошукових систем і бірж посилань, які в свою чергу намагаються відповідати вимогам своїх клієнтів. На будь-який новий фільтр пошукових систем перешкоджаючий ненатуральному просуванню, біржі посилань завжди знаходять протидію.

На даний момент розкручені біржі посилань представляють із себе найсильніший інструмент для просування сайтів будь-якої тематики і будь-якої складності. Втім, як для веб-майстрів, так і для оптимізаторів є свої підводні камені. Приміром якщо веб-майстер продає сильно багато посилань зі свого сайту, то у нього з'являється велика ймовірність потрапляння у фільтр, і навпаки, якщо оптимізатор починає надто активно закуповувати посилання на просувний сайт, тим швидше почнуть витікати грошики з його кишені на оплату коштів за розміщення посилань.

Обмін посиланнями дуже потрібен веб-майстрам, які хочуть збільшити індекс цитованості свого ресурсу з за покупки посилань з сайтів з високими показниками тІЦ і Pr.

Просуваючи свій сайт природним шляхом, розміщуючи на ньому тільки унікальний контент і не проводячи при цьому зовнішню оптимізацію, на сьогоднішній день, неможливо провести повноцінну розкрутку. У цьому найкраще допоможуть просування сайтів біржами посилань. За допомогою них ви в потрібний вам термін зможете придбати необхідну кількість посилань для збільшення тИЦ.

Немає коментарів:

Дописати коментар