вівторок, 9 липня 2013 р.

Реєстрація сайту в Яндекс Каталозі

Реєстрація сайту в каталозі Яндекса є як платній так і безкоштовною. Якщо ви бажаєте додати сайт комерційної тематики, то кращим рішенням додавання сайту в каталог Яндекса - це платне додавання. Ціни на платне розміщення сайту в Яндекс Каталозі ви знайдете на самому Яндексі у відповідному розділі. Плюсом платного розміщення сайту в каталог сайтів Яндекса, це те, що сайт буде додано відразу в каталог після оплати і почне допомагати просувати сайт безкоштовно надалі.


Навіщо реєструвати сайт в каталог Яндекс?

- Реєстрація сайту в Каталозі Яндекса на платній основі дає щодня масу цільових відвідувачів (покупців) на сайт, і чим вище ТИЦ вашого сайту тим вище в рейтингу каталогу Яндекса буде ваш сайт.
- Довіра пошукача Яндекс до вашого сайту який вже в каталозі буде підвищений, бо перед його додаванням в Яндекс каталог він був уже перевірений співробітниками Яндекс.

- Одним з важливих критерій при оцінці сайту веб-майстрами і відвідувачами сайту - це те що сайт доданий в Каталог Яндекс.

 - Так, як Яндекс є одним з найавторитетніших рейтингів, сайт доданий в Яндекс Каталог має високої якості посилання перед іншими пошукачами.

- Довіра до вашого доданого сайту стає високим у відвідувачів сайту перейшли на нього безпосередньо з каталогу сайтів Яндекса.

- Усі сайти додані в Яндекс каталог розглядаються як унікальні, тому що в каталог приймаються тільки унікальні сайти, а інші не проходять модерацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар