середа, 3 липня 2013 р.

Який вибрати хостинг?

Вибір хостингу не менш важливий, ніж вибір доменного імені ... з ряду причин, про які я скажу нижче, він важливий навіть більше.

Від хостингу залежить працездатність Вашого майбутнього сайту. Під працездатністю хостингу я маю на увазі його надійність. Якщо хостинг часто "лягає" з якихось причин, якщо не витримує навантаження, то в такому випадку, відвідувачі не зможуть побачити Ваш сайт. Якщо це відбуватиметься з незавидною регулярністю, однозначно викличе роздратування у відвідувачів і відіб'є охоту відвідувати Ваш сайт надалі. Але на цьому всі неприємності не закінчуються. Найгірше, якщо в той момент, коли Ваш сайт "лежить" вирішив зайти пошуковий робот! Якщо це буде відбуватися постійно - Ваш сайт випаде з пошукової видачі, або просто потрапить в бан! Усі Ваші старання з SEO-оптимізації підуть нанівець. Вам це треба?

Дуже важливо, щоб технічна підтримка на хостингу здійснювалася швидко, професійно і цілодобово, оскільки багато в чому, вирішення поточних проблем, які іноді виникають (у будь-якому випадку вони будуть), залежить від оперативності техпідтримки хостера.

Кілька слів про безкоштовних хостингах. Моя думка - пограйте, спробуйте зробити сайт, вкладіть купу зусиль на написання якісного контенту, на розкрутку, загалом - спробуйте зробити шедевр ... А потім плюньте і перейдіть на нормальний, якісний хостинг, якщо після таких мук у Вас не пропаде бажання займатися сайто-будівництвом і SEO надалі :) Пам'ятайте, у скільки більше переплачує скупий, в гонитві за шарою? ;)


Немає коментарів:

Дописати коментар