понеділок, 12 травня 2014 р.

Як без складнощів просунути сайт самостійно?

Отже , оскільки ви читаєте цю статтю , у вас , ймовірно , вже є свій сайт , який був або куплений , або зроблений власними руками. Але обзавестися сайтом , викласти його на хостинг і прикріпити домен - це лише півсправи , тому що якщо ви зацікавлені щоб на сайті з відвідувачів був хтось , крім вас , пора зайнятися його розкруткою.

Звичайно , можна було б скористатися засобами контекстної реклами , для того щоб швидко розкрутитися , але цей спосіб дуже дорогий і ми розглянемо загальні дешевші і в деякій частині безкоштовні способи розкручування Вашого сайту. Основне завдання розкрутки полягає в тому , щоб набрати відвідувачів і організувати цільову аудиторію сайту.

озкрутку можна поділити на кілька етапів. Отже, розглянемо перший етап . З урахуванням рекомендацій сайту Теоретик СЕО , спочатку потрібно занести своє віртуальне дітище в списки інтернет -каталогів , це можна зробити вручну або скористатися спеціалізованими сервісами розкрутки в каталогах. Це необхідно , щоб пошукові машини « побачили » гіперпосилання, що ведуть на ваш веб -сайт з сторонніх ресурсів . За низькорівневим запитам таким способом можна вийти в так званий ТОП пошуковика.

Раніше можна було для підвищення ТИЦ обмінятися посиланнями з іменитими сайтами , але на даний момент цей спосіб не діє майже . Та й каталоги раніше могли додати близько 200 ТиЦ , а тепер лише максимум 50 .

Тому кращий спосіб для розкрутки - це написання унікальних статей , які будуть дуже корисні для вашої цільової аудиторії. Також обов'язково вказуйте автора статті , а внизу сторінки , в так званому « підвалі » , пишіть , що копіювати інформацію можна лише з Вашого дозволу , або з активним гіперпосиланням на ваш сайт .

Якщо будете забирати статті з інших сайтів , то сильно впадете в ТОПі , або потрапите в чорний список пошукової системи . Також є готові скрипти , які ви можете внести в код сайту для заборони копіювання. Хоч ця міра повністю не вбереже від здирання з вашого сайту статей , але хоча б скоротить кількість крадіжок статей .

Домігшись даними способом уваги якоїсь частини відвідувачів , можна організувати новинну розсилку , використовуючи який- небудь з сервісів для розсилок листів , наприклад , Subscribe .

Також можна найняти оптимізатора на сайтах фріланса , зазвичай , через велику конкуренцію ціна виходить не дуже високою. Тут були наведені основні недорогі способи розкрутки.

Немає коментарів:

Дописати коментар