вівторок, 1 жовтня 2013 р.

Реклама на сайті vkontakte на вашому сайті

Реклама vkontakte на сайт - це реальний заробіток на своєму сайті. Якщо ви читаєте цей пост про рекламу vkontakte значить маєте свій сайт і хочете мати дохід з нього від реклами vkontakte. Рекламу vkontakte на сайт пропонує багато різних рекламних агентств, безліч з яких я перепробував для заробітку на своїх сайтах. Маса з усіх рекламних систем виявилися проблемними. Навіть є такі що поширюють віруси через рекламу на вашому сайті а ви самі того і не знаєте. Частина з систем пропонують рекламу vkontakte на ваш сайт - чесні, правильні, з супер-пупер службою підтримки але копійчані.

За рік на своїх сайтах я перевірив десятки рекламних агентств реклами vkontakte на сайт і зупинив свій вибір на одній. На тій рекламній системі, яка не має вірусів, в якій оперативна служба підтримки і яка максимально дає монетизувати сайти. Це система VKmonster. Як і всі веб-майстри перед додаванням реклами vkontakte на сайт я прочитав всі відгуки про VKmonster. Реально після аналізу та порівняння відгуків видно, що погані відгуки скрізь написані однакові і одним і тим же людиною. Зі свого боку після не одного місяця співпраці з VKmonster можу сказати точно що погані відгуки замовлені і написані конкурентами.

Реклама vkontakte на вашому сайті від VKmonster дасть вам відмінний дохід! Для прикладу, на сайті з щоденним відвідуванням в 1000 чоловік реклама vkontakte приносить від 35 руб. на добу. Це мінімальний дохід, але буває і від 50 руб. на добу на рекламі vkontakte від VKmonster виходить заробити на сайті. Заробіток на сайті, коли стоїть реклама vkontakte залежить тільки від активності ваших відвідувачів сайту.

Максимально, я на своєму сайті, при відвідуванні його 1000-1200 на добу на рекламі vkontakte від VKmonster заробив 73,39 руб. за добу. І після такого заробітку вдень тільки з однієї реклами на сайті хто може сказати що на сайтах нереально заробляти? Все реально!

Як додати рекламу vkontakte на сайт?

Щоб додати рекламу на сайт потрібно пройти просту реєстрацію на сайті VKmonster.com і додати свій сайт в систему майданчиків для реклами. Після оперативного схвалення вашого сайту як активної майданчики під рекламу vkontakte, яку ще називають vk-message ви можете додати код виведення VK повідомлень для вашого сайту і почати на ньому заробляти. Якщо що буде неясно - служба підтримки на сайті оперативно працює і допоможе вам все налаштувати.

                                                   Трохи про VKmonster

Біржа трафіку VKmonster працює в рекламній індустрії формату реклами vkontakte з літа 2012 року (з 28.06.12) і за цей короткий час показала свої якості тільки з кращого боку для моїх сайтів і багато доходу з них. На момент написання цього поста на біржі VKmonster, біржі викупу трафіку реклами vkontakte, унікальний клік по рекламному повідомленню VK коштує 2,5 руб. що є максимально високим в Рунеті для такого виду реклами. Також виплати грошей зароблених вашим сайтом проводять по запиту від 40 руб. раз на тиждень.

  Днями опробую Підбір ключових слів на сервісі Мутаген який порадили друзі. За їх словами написання грошового матеріалу для сайту будь-якої тематики без цього ресурсу неможливо. Подейкують що Мутаген знає все високочастотні і нізкоконкурентним ніші в інеті які хотів би знати кожен веб-майстер.

Немає коментарів:

Дописати коментар